Всеукраїнський Антинаркотичний Табір - це сила

10-ый Всеукраїнський Антинаркотичний Табір "Пальміра Плюс" кожного разу - грандіозна подія! Це і насичена програма, і зіркові гості, і тверезий відпочинок...

093-500-90-85
Приватна клініка лікування алкоголізму
Всеукраїнський Антинаркотичний Табір - це сила

10-ий Всеукраїнський Антинаркотичний Табір

Всеукраїнський Антинаркотичний Табір – найграндіозніша, унікальна подія спортивно-терапевтичного характеру, яку три рази на рік організовує «Пальміра Плюс».

Кожного разу тут збираються разом сотні тверезих залежних, що проходять реабілітацію та ресоціалізацію у філіалах «Пальміра Плюс» по всій Україні та за її межами, для проведення веселого та незабутнього часу, що змушує повірити у можливість жити прекрасно!

Для багатьох життя здається сірим після припинення вживання. Більшість не вміє відпочивати, а хтось, відповідно, нічого, окрім вживання, у своєму житті не бачив.

З чого все почалось?

Так само 15-ого січня 2019-ого року з’їхалися всі філіали «Пальміра Плюс» на 10-ий Всеукраїнський Антинаркотичний Табір. Санаторій «Пуща-Водиця» Київської області вмістив у собі понад триста видужуючих від залежностей, що живуть у тверезості, а деякі вже далеко не перший рік!
Уявіть собі, вони організували це величезне дійство! Це щось неймовірне, адже хто б міг подумати, що таке взагалі реально?

Коли разом збирається така кількість людей, об’єднаних однією метою – це годі до чогось прирівнювати. Енергетика неймовірна! Присутність на ньому викликала шквал позитивних емоцій, як у самих видужуючих, так і у гостей дійства, яких, до речі, було чимало!

Веселі дні

День в Антинаркотичному Таборі був настільки насичений, що здавалося ніби проходить цілий тиждень в хорошому сенсі цього слова. Кожен з них мав окрему тематику, різноманітну програму, містив купа сюрпризів та завершувався запальними концертами за участі знаменитостей та й самих талантів «Пальміра Плюс».

Духовні наставники

Приємним сюрпризом стали щоденні ранкові зарядки з чемпіоном світу по боксу серед юніорів Дмитром Дзядзевичем, що, до речі, також є православним священиком. Окрім цього він проводив майстер-класи та мотиваційні групи, що проясняли багато питань духовного плану.
Щодо духовності – цікавим досвідом стала спікерська група з послом миру, головою відділу ознайомлення з культурою Ісламу громадської спілки «Всеукраїнська Асоціація «Альраїд» Таріком Сарханом, де він розповідав про толерантне ставлення до людей, що належать до різних релігій та загальну концепцію мирного існування.

На старт!

В перший же день неймовірно зарядили сміхом та позитивною енергією команди «Ліги сміху», а саме:

  1. «Стадіон Діброва»;
  2. «Ніколь Кідман»;
  3. «Луганська збірна».

Разом з тим, відомі «Imrov Live Show» спеціально для «Пальміра Плюс» продемонстрував свій новий, ще не бачений ніким до цього, випуск. Дуже приємно було отримати такий чудовий презент. Також своїм співом утішив Дмитро Бабак – переможець «X-Фактору»!

Патріотична лінійка

Окрім яскравих концертів, особлива увага приділялась зрощенню любові до Батьківщини! Проведена другого дня Антинаркотичного Табору патріотична лінійка – свідчення цьому. Звернули свою увагу та взяли участь у цьому дійстві високопоставлені особи.
Його початком став гімн України, після чого виступили шановні гості. «Пальміра Плюс» отримала підтримку від:

  1. заступника міністра внутрішніх справ України Вадима Трояна;
  2. радника міністра внутрішніх справ України Євгенія Тєрєхова, що був учасником бойових дій під псевдонімом «Титановий Джексон» та поділився своїм багатим досвідом;
  3. голови громадської організації «Золоті леви чорної сотні» Тараса Мацюка.

Після їх слів, підкорили сцену неймовірні музичні виконавці:

  1. Божена Дар – талановита українська співачка, що вже не перший раз відвідує Антинаркотичний Табір, знову вразила своїми чудовими піснями;
  2. Ростислав Кушина – оперний виконавець, що заполонив своїм чарівним тембром.
  3. Незвичайний, сучасний, віртуозний акордеоніст Юрій Дякунчак доповнив цю картину своїм неймовірним талантом.

Куди без гумору?

Завершенням дня став гумористичний вечір, або змагання команд «КВК» «Пальміра Плюс». Він ще раз довів, що серед залежних є купа талановитих людей! Ведучими вечора виступили давні друзі «Пальміра Плюс» – Дмитро Антонов та Олександр Марк, учасники неперевершеного колективу «Неп’ющі Ведучі».

Неймовірна мотивація

Мотивацією для кожного присутнього стала спікерська група з Оленою Тараріною на третій день Антинаркотичного Табору.
Президент Східноукраїнської асоціації арт-терапії, автор багатьох книг, талановитий викладач, коуч-тренер, психолог вищої категорії – поділилась корисним досвідом, що надихнув на досягнення нових висот.
Також, спеціально для дівчат, президент федерації різних видів бойових мистецтв України імені Віктора Синєбрюхова та семикратна чемпіонка світу з карате Аза Шульга провела мотиваційну розмову, що безумовно дала поштовх до самоповаги та впевненості.

Більше ста лікарів-наркологів!

Напевне вперше за весь час вдалося зібрати разом понад сто лікарів-наркологів. Для них провів навчальний тренінг Артем Осипян.
Начальник з питань профілактики вживання наркотиків та реабілітації наркозалежних (ДУ «Центр психічного здоров’я і моніторингу наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров’я України») прояснив новітні тенденції в цих питаннях.

По закінченню кожен лікар отримав сертифікат, як свідчення про проходження тренінгу.

На дні…

Для перегляду постановки про трагедію життя залежних «На дні», організованою вихованцями «Пальміра Плюс», спеціально приїхав Володимир Зеленський, що вже не перший раз відвідує Антинаркотичний Табір. Це було надзвичайним сюрпризом для кожного!
Також вдруге, напередодні свого день народження, приїхав утішити своєю творчістю Олександр Кривошапко. Талановитий виконавець розігрів публіку своїми запальними композиціями.
Дуже зворушливою картиною було вручення квітів лікарям-наркологам від людей, яких вони направили на реабілітаційний центр, в знак подяки за подарований шанс на життя.

Батьківський день

Четвертого дня збіглися дві важливі події – Свято Водохреща, що стало традицією кожного зимового Антинаркотичного Табору, та Батьківський день, що є, певно, найзворушливішою подією.

Величезна кількість заходів…

Вранці була проведена літургія на честь християнського Свята отцями православної церкви, а саме – отцем Олексієм, отцем Дмитром та отцем Дмитром Дзядзевичем, після чого відбулося хрещення в ополонці. Не дивлячись на лютий мороз, всі залишилися задоволеними та радісними.

Також для батьків був проведений семінар, на якому вони отримали інформацію з питань співзалежності та взяли участь у вікторині на відповідну тему.

Вразив своїм не першим візитом Євген Кошовий. Всі охочі мали можливість поспілкуватися з ним у форматі питань та відповідей під час спікерської групи. Вже неодноразовим гостем став Гринченко Михайло Михайлович. Телевізійний психолог та викладач акторської майстерності, як завжди, допоміг розібратися учасникам бесіди в найбільш бентежливих питаннях.

Для Вас!

Вечірній концерт для батьків був переповнений слізьми радості. Спеціально для них їх діти приготували приголомшливі номери, що не могли залишити жодного байдужим. Подаровані ними квіти та вдячні ніжні слова викликали шквал емоцій.
Постійні гості та друзі «Пальміра Плюс» Андрій Головань та Едуард Діля-Приступа подарували кожному щасливі посмішки.
Своїм напутнім словом та приділеною увагою потішив Сергій Сівохо. Костянтин Ізюмов, колишній учасник команди «Ліги Сміху» «Манхетен», подарував веселий настрій своїми композиціями.

На завершення…

Останній день, що зазвичай викликає трохи суму через закінчення Антинаркотичного Табору, змусив все ж таки порадіти. Сонячна погода та неймовірні гості довершили це дійство.

Порція натхнення

Надали новий досвід, підтримку та розповіли неймовірні історії зі свого життєвого шляху, що не завжди був простим та безхмарним, на спікерських групах:

  1. учасник «Кварталу 95» Артем Гагарін;
  2. комедійний український виконавець Михайло Хома, відомий більшості як DZIDZO.

Їх слова дали наснагу та розуміння, що за своє щастя варто боротися.

Прощальний вечір

Вечір потішив виступом неперевершеного, гарячого, виняткового гурту G-ART. Приїжджаючи, він кожен раз дарує новий заряд шаленої енергії.
Спеціально для того, щоб підтримати добрим словом, приїхав Олександр Пікалов, учасник «Кварталу 95». Також виступили з неймовірними сольними номерами вихованці «Пальміра Плюс».
Після цього відбулася твереза та гаряча дискотека.

Спортивні заходи

Звичайно 10-ий Всеукраїнський Антинаркотичний Табір був повний спортивних змагань з:

  1. футболу;
  2. водного поло;
  3. біатлону;
  4. настільного тенісу;
  5. перетягування канату;
  6. крос-фіту;
  7. шахів
  8. тощо.

Зіграти в дружній матч з футболу, до речі, приїхала Київська бізнес-ліга. А саме – команда «Одеса» Дмитра Франюка.

Було проведено купа майстер-класів, що надихнули багатьох до занять спортом. В день виїзду, спеціально для довершення активного настрою, провів ранкову зарядку спортивний тренер з боксу та ММА Павло Єфімчук.

Всеукраїнський Антинаркотичний Табір – це сильно!

Важко вмістити все, що відбувалося в Антинаркотичному Таборі, але це було незабутньо! Зазвичай залежні, що побували у ньому, повертаються із суттєво збільшеною мотивацією до одужання та бажанням жити!
Це подія, котра справді змінює життя людей!