Страйкбол - цікаве, захопливе дозвілля

Страйкбол, як цікаве дозвілля

Страйкбол – воєнно-тактична гра, що приносить максимальний заряд радості. Активний спосіб відпочинку,що тут сказати? Безумовно підіймається настрій та з’являються такі необхідні позитивні емоції.

Сезон відкрито!

Команда філіалу «Пальміра Плюс» м. Київ відкрила сезон змагань зі страйкболу другого березня 2019-ого року. Зібравшись великою компанією, кожен провів захоплюючий час! І не тільки хлопці брали участь. Дівчата теж приєдналися до цікавого поєдинку.

Незважаючи на те, що більшість грали вперше – це нікому не завадило. Від цього драйвовості та адреналіну не поменшало. Було навіть цікавіше. Учасники з великим захопленням та ентузіазмом вдалися до освоєння гри.

Команда – це класно

Взагалі – командний відпочинок це завжди класно. До речі, страйкбол чудово розкриває справжній, невідомий раніше, потенціал! В бою проявляються найнесподіваніші риси. Можливо хтось навіть не здогадувався, що він міг бути, таким собі, командиром чи розвідником.

Активний відпочинок дорівнює одужанню від залежностей

Так чому це так важливо? Як це впливає безпосередньо на одужання від залежностей? Звичайно, цікаве дозвілля приносить тільки користь. В житті людей має бути присутнє розмаїття. Це допомагає знаходити переваги тверезого життя. Для кожного залежного навчитись тверезо відпочивати – це одна з найважливіших речей, які необхідно зробити.
Часто залежні зовсім не вміють гарно проводити час. В минулому будь-яке свято, вилазки на природу, розваги асоціювались з вживанням, наприклад. Якщо людина роками перебувала в таких думках, то важко звикнути до чогось нового. Тому, необхідно періодично влаштовувати заходи такого плану.
Хай там що, а нехтувати відпочинком – це величезна помилка. Він потрібен, адже без нього життя не таке насичене. І правильна його побудова – це ціле мистецтво.
Помилково вважати, що відпочинок – це лише сон, лежання на дивані, перегляд телевізору. Це має місце бути, але ж не завжди. Скоріше такий спосіб проведення дозвілля точно призведе до нудьги. А до чого може призвести нудьга? Знову ж таки до вживання.

Тверезі та задоволені

Так що можна сказати про страйкбол? Бузумовно кожен залищився задоволеним! Команду філіалу «Пальміра Плюс» навіть холод не налякав. А ще гру супроводжувала чудова сонячна погода, що надала наснаги.
Відчуття драйву, командний дух, адреналін – все це можна отримати і в тверезості! Не обов’язково звертатися до шкідливої поведінки.