Міжрегіональне лідерське зібрання - чудова зустріч

Міжрегіональне лідерське зібрання вже вкотре зібрало всі філіали "Пальміра Плюс"... Кожен мав можливість поспілкуватися та отримати налаштування на позитив...

093-500-90-85
Приватна клініка лікування алкоголізму
Міжрегіональне лідерське зібрання - чудова зустріч

Міжрегіональне лідерське зібрання

П’ятого березня 2019-го року у місті Києві відбулося міжрегіональне лідерське зібрання. З’їхалися разом представники різних філіалів «Пальміра Плюс». Сила силенна тверезих, здорових людей, що займаються реабілітацією та ресоціалізацією залежних.

Міжрегіональне лідерське зібрання – важлива подія для кожного учасника команди «Пальміра Плюс». Саме тут надається чудова можливість для спілкування та постановки нових цілей. Збираючись разом, відчувається сила, міць та неймовірна згуртованість.
Хай там що, а підтримка – це важлива складова кожної команди, яка особливо відчувається тут. Звичайно кожній людині необхідно на щось спиратися. Ось так і тут – без наставництва не обійтись.

Спілкування з лідерами

Лідери «Пальміра Плюс» відкриті до спілкування та завжди готові подати руку допомоги. Як мудрі наставники вони теж постійно вчаться та вдосконалюються. Найкраще те, що вони діляться своїми знаннями та піклуються про покращення якості життя своїх підопічних.
Такий підхід та відношення дозволяє розвиватися людям, що тільки встали на шлях тверезості. Людям на початку цього шляху тяжко зрозуміти що робити далі, як далі жити, на що орієнтуватись. Коли поряд є ті, що допомагають це вирішити – рухатись вперед стає на порядок легше.

Тверезість – це розвиток

Суть тверезості – не просто припинити вживання. Суть тверезості – знайти себе, вирости, як особистість, поставити собі мету. Життя має приносити задоволення та бути наповненим різними цікавими речами. Зупинитися в такому випадку – це почати повільне спускання вниз.
Розвиток та становлення в житті – одна з основних завдань «Пальміра Плюс». Так, її вихованців не просто намагаються втримати від небезпечної поведінки. Їм надаються чудові інструменти для кращого майбутнього. Така можливість – це унікальний шанс для самовдосконалення.

Залежність – це не клеймо

Споглядаючи на велику кількість людей, що продовжують жити в чистоті, виникає почуття задоволення. Так чудово, що колись залежні люди зараз стали повноправними членами суспільства. Кожен з них старанно трудиться на благо оздоровлення та повернення до нормального життя багатьох людей.
Знов ж таки, такі події доводять, що залежність – це не клеймо. З нею можна жити та досягати вершин у своєму житті. Це доводять сотні врятованих душ в «Пальміра Плюс».