Семінар-тренінг з підвищення кваліфікації

Семінар-тренінг з підвищення кваліфікації допомагає отримати більше досвіду в боротьбі з залежністю... Цього разу сертифікат отримало ще 12 чоловік...

093-500-90-85
Приватна клініка лікування алкоголізму
Семінар-тренінг з підвищення кваліфікації

Cемінар-тренінг з підвищення кваліфікації

Семінар-тренінг з підвищення кваліфікації – це платформа для нових керівників центрів та терапевтів «Пальміра Плюс».

Так, столиця України зустріла на цей раз дванадцять молодих, сильних, перспективних воїнів тверезості. Вони приїхали на два тижні, щоб приступити до освоєння головного питання нашої організації: «Як допомогти залежним вибратися із чіпких лап смертельної хвороби?»

Хто займався підготовкою?

Неможливо перемогти проблему, не отримавши якісної підготовки. Без розумної стратегії ну ніяк не отримати тріумф над хитрою хворобою залежністю. Учасникам семінар-тренінгу з підвищення кваліфікації якраз в цьому питанні дуже пощастило.
Навчанням нової армії тверезих бійців займалися досвідчені генерали тверезості. Їх компетенцію ні з чим не порівняти – багато років чистоти й душевного спокою, успіх, щасливе життя.
Отже, до вашої уваги:

  • Ігор Щеглов – керівник «Пальміра Плюс»;
  • Олексій Линник – керівник філіалу «Пальміра Плюс» м.Києва;
  • Сергій Бжоленко – керівник філіалу «Пальміра Плюс» м. Черкас, Чернівців, Чернігова;
  • Дмитрій Сергєєв – координатор «Пальміра Плюс».

Також до них приєдналися талановиті гештальт-терапевти Тетяна Пашко та Ірина Веровська. На перший погляд, тендітні дівчата, вже не перший рік працюють зі складними проявами страшної хвороби.

Загальний настрій

Який настрій панував на семінар-тренінгу? Цікаві заняття дарували величезне натхнення. Попри те, що вони тривали з ранку до вечора, це не заважало наповненню новими знаннями.
Інформація була неймовірно цікава. Ніяка втома не могла відібрати можливість уважно її чути та слухати.
Кожен новий день приносив все більше впевненості та готовності до майбутніх боїв зі згубною залежністю.

Командний дух

Ну і куди без позитивного ефекту від спілкування між собою? Згуртованість та відчуття командного духу – це важлива частина тверезого життя.
Без них – нікуди. Безумовно, їх присутність на семінар-тренінгу значно покращувало старанну підготовку і загальний стан майбутніх переможців.

Вперед до нових тріумфів

Два тижні наполегливої праці, щоденний насичений потік інформації, практика «віч-на-віч з ворогом» з клієнтами реабілітаційних центрів – інтенсивне загартування завершилося успішно.
Що ж, сертифікати отримані, приготувалися і… Почали! Пора приступати до справжніх боїв! Вперед до нових тріумфів – те, що хотілося б побажати випускникам.
Ну а ми будемо чекати наступний семінар-тренінг з підвищення кваліфікації.