Зібрання лідерів- команда - це дуже важливо - Пальміра Плюс

Зібрання лідерів команди "Пальміра Плюс" щомісячно проводиться в Києві... Це не лише обов'язкова, а й довгоочікувана зустріч керівників та співробітників...

093-500-90-85
Приватна клініка лікування алкоголізму
Зібрання лідерів- команда - це дуже важливо - Пальміра Плюс

Зібрання лідерів

Зібрання лідерів, або міжрегіональне лідерське зібрання – обов’язкова частина в роботі «Пальміра Плюс». Що це? Отже, це з’їзд керівників та співробітників «Пальміра Плюс» як з України, так і з інших країн.

Чому це обов’язкова частина? Тому, що команда – це та кремезна сила, без якої годі будувати жодну справу. А тим більше таку серйозну, як реабілітація та ресоціалізація залежних.
Цього разу все сприяло правильному налаштуванню – від гарної погоди до загального радісного настрою приїжджих на довгоочікувану зустріч.

Важливі питання

Звичайно, одне з найважливіших питань «Пальміра Плюс», яке обговорювалося на зібранні – це підвищення рівня реабілітації та ресоціалізації залежних. У цій справі ну ніяк не можна стояти на місці.
Через те, що одужання потребує постійного розвитку, то і засоби впливу на залежність мають бути відповідні. Тому, без обміну досвідом тут ну ніяк не обійтись.
Що ж, міжрегіональне лідерське зібрання надало прекрасну можливість отримати ці досвід та знання у своїх більш кваліфікованих колег. Ну і звичайно ж кожному була дана настанова від керівника «Пальміра Плюс» Ігоря Щеглова.

Окрім роботи

Характерна риса команди «Пальміра Плюс» в тому, що це не просто люди, які працюють разом. Це люди, які:

  • дружать;
  • спілкуються;
  • підтримують один одного.

Саме тому зібрання лідерів – це завжди довгоочікувана зустріч.

Щирі посмішки

Здається, всього один день! Але його стало досить для команди «Пальміра Плюс», щоб зарядитися істинним прагненням. Він подарував щирі посмішки тим, хто приїхав на захід.