Участь у громадській діяльності команди "Пальміра Плюс"

Участь у громадській діяльності - це важлива частина тверезого життя. Команда "Пальміра Плюс" допомагала на Акції до Всеукраїнського тижня громадського здоров'я.

093-500-90-85
Приватна клініка лікування алкоголізму
Участь у громадській діяльності команди "Пальміра Плюс"

Участь у громадській діяльності команди «Пальміра Плюс»

Участь у громадській діяльності міста Києва важлива для команди «Пальміра Плюс». Саме тому вихованці «Пальміра Плюс», що були запрошені Мережею центрів соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, виступили у якості волонтерів на Акції до Всеукраїнського тижня громадського здоров’я.

  • akcia

Ідея Акції

В чому ідея Акції? Більшість людей зовсім не турбується про стан свого здоров’я. Знаєте… Це й не дивно. Ритм життя такий, що й оглянутися іноді немає часу.
Але! Така дилема виходить: турбуватися часу нема, а без нього, по суті, – ніяк.
Тому, Міський Центр Громадського Здоров’я міста Києва організував дану Акцію. Для того, щоб проінформувати людей про здоровий спосіб життя. Ну і, звичайно, щоб вони хоч трохи зупинилися та змогли безкоштовно перевірити:

  • рівень холестерину та цукру в крові;
  • присутність ВІЛ/СНІД
  • підозри на туберкульоз;
  • стан шкіри.

Як пройшла Акція?

Погода, звісно, була не з кращих. Але, не дивлячись на сильний дощ, волонтери, у тому числі команди «Пальміра Плюс», із наснагою закликали людей до здорового способу життя. Їх, до речі, було чимало. Навіть наприкінці Акції до лікарів були досить великі черги.
Виявляється, більшість справді відповідально ставиться до свого здоров’я. Приємно, що Акція не залишилась без уваги громадян.

Важливий етап ресоціалізації

Участь у громадській діяльності – це важливий етап ресоціалізації. Адже це не лише участь в житті міста, а й відновлення життєвих цінностей.
Чому? А яке життя зазвичай вели залежні до того, як стали тверезими? Перевага надавалася незаконним способам заробітку, підступності, обману…
Таким чином, коли люди роблять щось безкорисно, у них виховуються моральні якості. Вони починають розуміти, що віддаючи, вони отримують більше, ніж будь-коли. Запускається процес змін, який лише закріплює тверезі позиції.

Плюси участі

Отже, для команди «Пальміра Плюс» це стало можливістю як взяти участь та допомогти у проведенні Акції, так і стати ще трохи кращими та добрішими.