Колись залежні люди дарують радість дітям

Колись залежні дарують радість дітям

Важко пояснити словами те почуття, коли приходиш до дітей, просто проводиш з ними час і бачиш наскільки вони щасливі. Від уваги, солодощів, смачних фруктів, імпровізованого концерту… Все це про прекрасне зимове свято у Київському міському центрі психологічно-соціальної реабілітації дітей №1.

Як же ми туди потрапили? Все завдяки Міністерству Внутрішніх Справ України, а саме Зас_тупнику міністра МВС Олександра Гогілашвілі та Анні Кругловій_, Ювенальній Поліції України та учаснику студії «Квартал 95» Юрію Корячевнікову. До речі, в дійстві охоче взяли участь залежні, котрі на даний момент займаються одужанням. (Звідси й прийшла ідея назвати статтю «колись залежні дарують радість дітям»).
Правду кажучи, ефект від нього був навіть кращий, аніж ми очікували, як для нас, так і для маленьких вихованців центру.

Святкова програма

З чого складалася святкова програма? У першу чергу, ми хочемо розповісти Вам про влаштований концерт. Взагалі, ми трохи забігли наперед і влаштували свято на честь Дня Святого Миколая.
Діти дуже ретельно готувалися та показали справжній клас! Вони:

  1. Співали.
  2. Грали на фортепіано.
  3. Розповідали вірші…

Ви запитаєте, а що ж тут такого особливого? Не повірите, але їх щирість настільки вражає, що просто хотілося дивитися. Звичайно, ми теж підготували кілька пісень, щоб розважити діток. І, на наше щастя, їм сподобалося. Знаєте, нам було дуже приємно… І навіть не від того, що ми такі «молодці». А від того, що на обличчях у маленьких з’явилося сяйво та посмішки. А це – справжній скарб!
Загалом, концерт пройшов на одному диханні та залишив після себе неперевершений настрій. Ну і звичайно завершилося все солодким частуванням. Адже, яке свято проходить без «солодкого стола»?

Реакція дітей та наші враження

Ми вже згадали вище, що у дітей піднявся настрій під час свята. Але як взагалі вони реагували на увагу?
Перше, що можна було побачити в їх очах – це маленькі вогники вдячності. Всім, хто до них прийшов.
І, найголовніше, їм не важливо хто ми за статусом чи положенням. Вони були просто вдячні за спілкування, весело проведений час, невеличкі презенти.
Правду кажучи, нас вони дуже розчулили. Те, як вони радіють просто від того, що їм дали погратися телефоном, обійняли, поцікавилися ними. І це неймовірно надихнуло й нас та дало замислитись над тим, що життя таке прекрасне… І нам, дорослим, так багато треба вчитися у дітей…

Для Вас ми зробили пряму трансляцію з концерту, щоб Ви також відчули ці прекрасні емоції. Тож чекаємо Вас на нашій сторінці у facebook!