Тренінг "Переможець ліні. Життя без обмежень" - Пальміра Плюс

Тренинг "Переможець ліні. Життя без обмежень", який провели Нік Вуйчич и Іцхак Пінтосевич в Києві, надихнув команду "Пальміра Плюс" на нові перемоги!

093-500-90-85
Приватна клініка лікування алкоголізму
Тренінг "Переможець ліні. Життя без обмежень" - Пальміра Плюс

Тренінг «Переможець ліні. Життя без обмежень»

Команда «Пальміра Плюс» прагне до самовдосконалення та розвитку! Чудовий шанс для її вихованців було відвідання неймовірного тренінгу «Переможець ліні. Життя без обмежень», що відбувся двадцять четвертого лютого 2019-ого року. Його лекторами виступили знамениті Нік Вуйчич та Іцхак Пінтосевич!

Нік Вуйчич

Нік Вуйчич – це людина-легенда. Людина з одною кінцівкою, що досягла неймовірних висот! Людина, що вселила тисячам любов до життя, надію, віру!
Дивлячись на нього виникає захоплення. Він вдячний за те, що в нього є, не бачить перешкод та просто робить. Чим не приклад для кожного залежного, та й не тільки?

Іцхак Пінтосевич

Іцхак Пінтосевич – талановитий тренер, що сприяв розвитку багатьох людей. Не дивлячись на непростий життєвий шлях, він залишився оптимістом та людиною, що прагне до досягнення нових вершин. Він ділиться з іншими тим, що пережив сам, тим, що справді працює.

Навіщо потрібен постійний рух?

Кожна людина потребує розвитку, адже зупиняючись – починається повільне сходження до низу. Чому так відбувається? Уявіть собі, що, наприклад, Ви добре знаєте іноземну мову. Що слідує за припиненням спілкування нею? З часом вона стиратиметься з пам’яті та дедалі важче буде її розуміти.
Ще приклад – спортзал. Що відбуватиметься, якщо пропустити хоча б тиждень тренувань? Буде набагато складніше тренуватися з тою ж силою. І так з усім. Що б ми не робили, необхідна постійна практика.
Що ж, те саме й з одужанням від залежностей. Для підтримки тверезого стану потрібно завжди йти вперед, мати ціль, вчитися. Одужання – це постійна робота!

Користь для одужання від залежностей

Чим було корисно побувати на такому заході? Як мінімум – це величезна мотивація. Більшість залежних зіштовхувались з багатьма невдачами та падіннями. Дуже важко відновити віру у свої сили та можливість змін.
Коли життя складалося з постійних проблем, вживання, постидних вчинків, важко вибратися з плутанини думок та постійних сумнівів. Роки вживання можуть легко запрограмувати на невдачу та забрати натхнення до чогось нового та прекрасного.

Ліні – бій!

Що ще? Кожен знайомий зі станом «нічого не хочу», особливо залежні. Що це? Лінь. Що таке лінь? Відсутність бажання, натхнення, мотивації щось робити, про що вже писалося вище. Так от, побороти її – перший крок до щасливого майбутнього.
Кожен залежний наділений величезним потенціалом та енергією. Не вірите? А уявіть скільки віртуозності та уяви треба мати, щоб не виказувати своєї проблеми?
Хоч потім стає все зрозуміло, все ж існує період, коли ніхто навіть не здогадується, що він вживає. До чого це? Цю енергію та потенціал можна направити в правильне русло.

Зайві страхи

Про лінь ми вже поговорили, що ж на рахунок страху? Це доволі болюча тема. Він, до речі, частково є причиною вживання. Досить часто страшно думати про майбутнє, страшно заглядати в минуле, страшно спробувати щось нове, що приглушувалось вживанням.
Незнання кінцевого результату лякає та зупиняє від рішучих дій. А ще часте сприйняття помилки, як чогось страшного, повністю знищує впевненість та бажання.
Це не дає отримати такий необхідний досвід на шляху досягнення своєї мети, адже помилки – це навіть добре. Завдяки ним відбувається навчання. Якщо дивитися на світ з такої позиції – то й переляк буде поступово відходити на задній план.

Шкідливі стереотипи

Якщо говорити про залежних, то кожен може жити у полоні своїх стереотипів. Найперший з них – це «нічого не допомагає». Така установка не дає йому можливості йти далі та саботує процес одужання.
Так от, позбавлення від них – важливий крок. Просто спробувати. Припинити чинити опір. Стереотипи тільки знищують харизму та натхнення, а це шкідливо, особливо у випадку залежності.

Дій!

Тренінг «Переможець ліні. Життя без обмежень» надав аж двадцять способів боротьби з лінню, страхами та стереотипами!
«Три, два, один – дій!» – такий собі девіз, до якого закликав Іцхак Пінтосевич. Не потрібно сидіти на місці. Лише щоденні дії можуть привести до іншого життя. Це працює, просто потрібно хотіти цього та йти до своєї мети, перемагаючи свою лінь та виходячи з зони комфорту.
Що вже говорити про промову Ніка Вуйчича! Дивитися відеоролики з ним це одне, а от побачити його вживу – це зовсім інше. Він заряджає такою силою, яку навряд можна отримати деінде! Він – образ того, що немає нічого неможливого!
Для команди «Пальміра Плюс» – це був корисний час. Ще раз впевнившись в необхідності праці над своїм одужанням та щасливим життям, кожен отримав наснагу до нових звершень.