Семінар-треніг із соціальної роботи

Семінар-тренінг із соціальної роботи періодично проводиться у Києві на базі "Пальміра Плюс" та дає можливість реалізувати себе залежним, що пройшли лікування...

093-500-90-85
Приватна клініка лікування алкоголізму
Семінар-треніг із соціальної роботи

Семінар-тренінг із соціальної роботи

Семінар-тренінг із соціальної роботи пройшов успішно! Два тижні старанного навчання та практики показали гарні результати у вигляді десяти сертифікованих випускників з усієї України. Ще більше людей, що будуть нести знамено тверезості у маси!

В чому суть семінару-тренінгу?

В чому суть семінару-тренінгу? Ну звичайно основна задача – це дати можливість реалізувати себе тим залежним, що завершили реабілітаційний процес. Тобто, іншими словами, ресоціалізація.

Ні для кого не секрет, що завершивши лікування наркоманії чи алкоголізму питання про майбутню діяльність стоїть дуже гостро. «Пальміра Плюс» дивиться на кілька кроків уперед та турбується про те, щоб кожен знайшов себе та отримав ту діяльність, яка найбільше до вподоби.

Різноманітні знання

Здається, часу пройшло не дуже й багато, але кожен отримав масу знань! Програма складалася з різноманітної, захопливої інформації:

  • Мотиваційне консультування залежних людей;
  • Правильне проведення кризової інтервенції;
  • Концепція допомоги співзалежним;
  • Основи здійснення профілактики небезпечної поведінки;
  • SMM-маркетинг;
  • Базове розуміння про інфекційні хвороби, що можуть супроводжувати залежність;
  • Принципи роботи фандрайзингу.

Цікава та корисна практика

Звичайно, лише теорією все не обмежувалося. Особливістю семінару-тренінгу із соціальної роботи була щоденна практика. Тобто, учасники навчальної програми зробили купа корисних справ:

  • Проведення акції «Намалюй життя». Вона спрямована на протидію розповсюдження наркотичних речовин. Разом з державними установами учні замальовували адреси інтернет-магазинів, що вільно продають «веселу» отруту.
  • Профілактичні розмови в навчальних закладах. Ні для кого не секрет, що наркоманія та алкоголізм, на жаль, вже давно дістались дітей та підлітків… Тому проводити бесіди з ними не просто бажано, а необхідно.
  • Спілкування із залежними в наркологічних клініках. Адже саме живий приклад може надихнути ще когось почати тверезе життя.

І це лише частина величезного об’єму роботи!

Ще й друзі нові!

Тяжкі навчальні будні розвантажувались класним дозвіллям та невимушеним спілкуванням. Учні семінару-тренінгу неймовірно здружилися. Це, до речі, про формування тверезого оточення.
Робота, як кажуть, роботою, а колектив у одужанні від залежностей теж грає величезну роль!

Що хотілось би сказати

Що хотілось би сказати… Радісно від того, що тверезе суспільство збільшується. А ще від того, що у залежних людей є бажання розвиватися та навчатися! Ще один семінар-тренінг із соціальної роботи знову це довів!